Acasă Administraţie Robert Kristoff propune 14 amplasamente de comercializare a florilor de 8 martie

Robert Kristoff propune 14 amplasamente de comercializare a florilor de 8 martie

292
DISTRIBUIȚI

Într-un comunicat semnat de Administratorul Public Robert Kristoff, sunt prezentate propunerile pentru stabilirea amplasamentelor unde se vor comercializa flori și aranjamente florale, cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii.

Lista cu locațiile propuse, și tipul de zonă pentru fiecare, sunt:

       A    -str. Mărășești;
       A    -Piața Libertății în zona lateralelor piațetei;
       A    -zona Piața Bălcescu;
       B    -b-dul Cetății, colț cu str. Matei Basarab;
       B    -str. Gh. Lazăr;
       B    -Calea Șagului, colț cu str. L. Rebreanu;
       B    -Calea Șagului, colț cu str. A. Ipătescu;
       A    -zona Piața Bălcescu;
       B    -b-dul Gen. Dragalina;
       B    -Calea Martirilor/str. Naturii;
       B    -str. Circumvalațiunii/str. Gh. Lazăr;
       B    -str. Sever Bocu/ str. Sf. Ap. Petru și Pavel;
       B    -zona Modern;
       B    -Calea Sever Bocu, vis-a-vis de Piața Nouă.

Solicitările și achitarea contravalorii taxei de autorizare, a costului imprimatului, precum și taxa de ocupare a domeniului public, se achită la data înregistrării, pe toată perioada autorizată, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, camera 12, ghișeele 8 și 9, în perioada 26 – 28 februarie 2020, actele necesare fiind:         
– cerere tipizată, obținută de la ghișeele 8 sau 9;
– copie certificat de producător flori, vizat la zi/ certificat de înregistrare ORC cu activitatea autorizată de comercializare flori;
– copie carte de identitate. 

         
Comercializarea florilor de sezon și aranjamentelor florale se va desfășura în intervalul 29 februarie – 09 martie 2020. În comunicat, se mai fac câteva precizări:

„Propunem următoarele măsuri privind buna organizare a evenimentului:
*Se interzice amplasarea de corturi, cât și alte construcții provizorii, cu excepția umbrelelor de culoare alb/crem, fără reclamă și doar în caz de timp nefavorabil;
*Operatorii economici au obligația de a deține la standul de vânzare : Avizul pentru desfășurarea ocazională a comerțului ambulant pe raza municipiului Timișoara, eliberat de către Biroul Autorizare Activități Comerciale, carte de identitate, certificat de producător flori/certificat înregistrare ORC, vizat la zi, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public – in original.


Încălcarea prevederilor legislației în vigoare atrage sancțiunea contravențională a operatorului economic de către agenții constatatori, cât și retragerea avizului de către emitent.
*Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi duce la retragerea Avizului eliberat de către autoritatea locală a municipiului Timișoara.
*Cedarea dreptului de folosință a amplasamentului ocupat în zonele menționate de către deținătorul avizului altei persoane duce la retragerea Avizului, cât și la sancționarea contravențională a faptei.
*Suprafața unui amplasament este de maximum 2 mp, fiecare comerciant poate ocupa un singur amplasament”.

Comentarii

comentarii