Acasă Cultura Robin and The Backstabbers revin la Timișoara, în concert la FABER

Robin and The Backstabbers revin la Timișoara, în concert la FABER

DISTRIBUIȚI

Robin and the Backstabbers, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternative din România, concertează la FABER, în data de 12 iulie.

Pop-rock, electro, indie, alternative, muzica lor nu se rezumă la un singur gen. Prin latura lor experimentală, au reușit să aducă un suflu nou în muzica alternativă. Iar acum pregătesc un nou show electrizant, în stilul caracteristic lor, pe care să-l aducă la Timișoara.

Vino la concert în 12 iulie și lasă-te purtat de duetul dintre poezie și muzică.

Curtea FABER se poate accesa începând cu ora 19:30 și va găzdui, pe lângă trupă, și bar, pentru ca experiența de concert să fie deplină.

Detalii: https://www.facebook.com/events/2632250486949052.

Copiii sub 14 ani au acces liber, dar pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsând trupa în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă.

FABER este un centru cultural independent a cărui activitate e menită să contribuie la consolidarea industriei creative din oraș.

 

Comentarii

comentarii