Acasă Actualitate Robu, așteptat la luptă politică, de Cosmin Tabără: ”Am înțeles adversitatea unora...

Robu, așteptat la luptă politică, de Cosmin Tabără: ”Am înțeles adversitatea unora care sunt deja câștigători, s-au pornit cu tăvălugul pe Facebook cu tot felul de prostii”

DISTRIBUIȚI

Cosmin Tabără, primul candidat care intră în cursa internă a PNL pentru funcția de primar al Timișoarei, îl așteaptă pe Nicolae Robu la o întrecere în cadrul partidului. Totuși, viceprimarul Timișoarei nu a ”gustat” deloc modul în care fostul său șef a reacționat pe Facebook la adresa sa și asupra faptului că se vede deja învingător.

Orașul arată groaznic, e mizerie, nu se tunde iarba, nu se udă gazonul, conducerea și instituția municipalității e permanent sun presiunea organelor legii. Nu este imaginea pe care și-o dorește pentru Timișoara, spune Cosmin Tabără referitor la anunțarea intenției de a candida la funcția de primar al Timișoarei. Deocamdată în cadrul intern al PNL.

”Da, este adevărat că am declarat în cadrul partidului și în întâlnirile pe zone ale orașului, că îmi voi depune candidatura în cadrul partidului aceasta pentru a veni cu o ofertă pentru primărie. Nu e o chestiune personală, văd ce sa întâmplă în Timișoara. Îmi place decența, îmi place să comunic, să gândesc o Timișoară pe termen mediu și lung. Care să se dezvolte, dar să nu uite de baza ei. Degeaba vorbim de oraș smart, verde, dacă nu tai iarba în centru, dacă nu irigi gazonul. Ei sunt în război cu lumea, peste tot e DNA, Parchet, Poliție, fac descinderi”, spune Cosmin Tabără.

El spune că așteaptă cât mai mulți candidați la competiția internă, inclusiv pe impulsivul Nicolae Robu, care deja se vede învingător la alegeri, dar nu e dispus să intre în cursa internă.

”Am înțeles adversitatea unora care sunt deja câștigători, s-au pornit cu tăvălugul pe Facebook cu tot felul de prostii. Nu voi răspunde niciunui candidat, doar mă voi prezenta cu ceea ce sunt eu, nu să denigrez pe celălalt. Eu cred că Timișoara trebuie să meargă pe altă linie”, a mai menționat Tabără.

Viceprimarul a mai spus că dacă Robu ar fi ascultat de sfaturile lansate în Biroul Politic Județean al PNL, de el și alte patru persoane, Robu era și acum primar. Cele cinci puncte ce trebuiau respectate de fostul primar au fost: relația cu presa să fi fost alta, respectul față de colegi, împăcarea cu primarii liberali din județ, numirea unui purtător de cuvânt la primărie și angajarea unei firme de PR care să zică primarului ce să spună și ce să nu spună în public.

Comentarii

comentarii