Acasă Clubbing Robu cere retragerea poliţiştilor din intersecţii

Robu cere retragerea poliţiştilor din intersecţii

DISTRIBUIȚI

trafic politisti 3

Ceea ce era evident pentru toţi şoferii a ajuns să fie în sfârşit un fapt recunoscut şi de autorităţi: poliţiştii din intersecţii încurcă cirulaţia.

Timişoara este plină de zone cu trafic restricţionat, iar circulaţia se desfăşoară foarte greu în unele intervale orare. Şefii poliţiei rutiere au considerat că ar fi un moment oportun să trimită poliţişti în intersecţii, pentru a dirija traficul. Luni dimineaţa, cozile din oraş erau duble faţă de cele din zilele obişnuite, din cauza oamenilor în uniformă care au luat locul semafoarelor. Situaţia a intrat şi în atenţia primarului Nicolae Robu.

„Am cerut retragerea poliţiştilor din intersecţii. Poate prezenţa lor contribuie la o creştere a securităţii, dar fluenţa este afectată negativ cu certitudine. Şi eu cred că fiecare conducător auto înţelege condiţiile grele în care ne aflăm şi nu se aventurează încât să producă accidente. De aceea cred că este mai bine să nu stea poliţiştii în intersecţii în această perioadă. Sunt convins că în condiţiile actuale traficul rutier ar fi  mai fluent în absenţa lor”, a declarat Robu.

Comentarii

comentarii