Acasă Administraţie Robu e fericit, proiectul zona Dacia e în linie dreaptă

Robu e fericit, proiectul zona Dacia e în linie dreaptă

846
DISTRIBUIȚI

Va fi parcare supraetajată, fântână jucăuşă nouă, parc reabilitat, chiar şi club de pensionari ca să joace table. Nicolae Robu anunţă începutul marilor investiţii publice în cartierul timişorean, iar parcarea multinivel de pe strada Ulmului e punct principal.

Toate garajele de pe terenul vizat au dispărut deja, s-au rezolvat şi problemele legate de documentele de la Cartea Funciară, iar Consiliul Local Timişoara a aprobat hotărârea pentru susţinerea investiţiei. Vorbim despre parcarea multinivel din zona Dacia. Până când se face parcarea, acum se lucrează la locul de joacă şi la parc. Urmează şi sala cinema din zonă.

„Dau o veste bună pentru cetățenii din zona Dacia, ei cred că sunt mulțumiți să vadă că și locul de joacă de acolo este în amenajare, fântâna va fi refăcută frumos și cinematograful va fi reamenajat. O să am o surpriză în curând pentru persoanele mai vârstnice, pentru pensionari, care își doresc un loc unde și peste iarnă să poată juca șah, table, cărți, să socializeze, așa cum o fac și vara în foișoarele multe pe care le-am pus în zonă. Este o zonă foarte dens populată și de aceea ne concentrăm pe ea, pentru că și numărul beneficiarilor este mare”, a anunţat Nicolae Robu.

Punctul principal al lucrărilor va fi parcarea multinivel unde locuitorii zonei vor putea să-şi lase autoturismele, zona fiind una dens populată. Problemele legate de documentaţia aferentă terenului a fost rezolvată iar acum se pot demara lucrările. Parcarea e una supraterană, Robu spunea că se va ridica relativ rapid, pentru că va fi folosită o soluţie constructivă rapidă, cu structuri metalice.

Comentarii

comentarii