Acasă Actualitate Robu i-a dat un „galben” lui Ionuț Nasleu, Fritz îl cere și...

Robu i-a dat un „galben” lui Ionuț Nasleu, Fritz îl cere și pe cel roșu

2283
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a lansat, pe 7 mai, pe pagina sa de Facebook, un nou atac la adresa directorului Piețe SA, Ionuț Nasleu, după ce, acum două săptămâni, a cerut consiliului administrativ al societății să-l demită, atunci când DIICOT a arătat că prietenul său, interlopul Lucian Boncu, a încercat să-l asasineze pe jurnalistul Dragoș Boța. De această dată, candidatul USR la Primăria Timișoara îi cere primarului Nicolae Robu să ia măsuri, după ce Piețe SA, societatea Primăriei Timișoara, a ieșit cu o pierdere de 183.000 de lei pe anul trecut.

„Vă amintiți de târgul din Piața Traian cu mici și manele care l-a făcut pe primar să «interzică» micii și manelele? Care a transformat Piața în depou de căsuțe lemnoase lăsate în paragină? Eh, târgul acela ne-a costat 70.000 Euro. Suma reprezintă peste o treime din pierderile înregistrate anul trecut de Piețe SA, o societate în subordinea Primăriei (deci care ne aparține tuturor)”, scrie, acum, Fritz pe pagina sa de Facebook.

În opinia useristului, explicația pentru trecerea de la profit, în 2018, la această pierdere, în 2019, este Nasleu, cel care a devenit director al societății în aprilie 2019. Fritz amintește că șeful de la „Piețe” este apropiat și al primarului Nicolae Robu, care, într-un interviu cu Lucian Mândruță a zis despre Nasleu că, deși a fost în concediu cu el, acesta a primit un „cartonaș galben”.

Robu a spus, în acel interviu, că Piețe SA merge „clar mai bine” cu Nasleu la conducere. Invocând pierderea de 183.000 de euro, Fritz a scris: „Povestea asta absurdă putea fi un pic amuzantă dacă nu ar fi vorba de Timișoara. Dacă n-ar fi un exemplu pentru cum orașul este condus de niște personaje dubioase care par dintr-un scenariu de comedie proastă. Dacă Robu i-a dat lui Nasleu un «cartonaș galben» (da, a zis și asta) pentru prietenia sa cu interlopii, nu e timpul pentru un cartonaș roșu măcar pentru malpraxis managerial?”

„E o poveste tristă pentru că piețele noastre au urgentă nevoie de un management cu viziune și seriozitate managerială. Noi vom demara un program coerent de modernizare a piețelor, vom ridica standardul de igienă și vom susține în primul rând micii agricultori din zonă, nu revânzătorii din nu știu ce colțuri ale țării”, promite, în încheiere, acesta.

Comentarii

comentarii