Acasă Actualitate Robu, în furia numirii de noi şefi: Tot ce e pus politic...

Robu, în furia numirii de noi şefi: Tot ce e pus politic schimbăm!

664
DISTRIBUIȚI

Îi schimbăm pe toţi, tot ce e numit politic zboară, indiferent de calitate, oamenii de la PNL sunt la fel de buni şi sunt din echipa noastră, spune Nicolae Robu, liderul PNL Timiş. Discuţia apare după ce primul „ras”, inclus pe lista schimbaţilor a fost Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara. Pe postul său a fost trimis liberalul de doar câteva luni, Raul Pătraşcu.

Robu spune că nu are absolut nimic să-i reproşeze managerului încă pe funcţie pentru câteva zile, dar că problema lui e că a fost numit politic, iar el nu poate să stea pe funcţie ca psd-ist, sub un guvern liberal. În concluzie, „ai noştri sunt mai buni ca ai voştri”, e dictonul după care merge acum treaba.

Problema e că nici liderul PNL Timiş nu poate spune dacă Pătraşcu e la fel de bun ca cel schimbat. Chiar şi aşa, i-a oferit o recomandare, deşi nu a reuşit să enunţe şi pentru ce a oferit recomandarea, profesional, politic, etc, chiar dacă a fost întrebat despre acest lucru. Iar Craina „a căzut”, pentru că e interimar, iar Robu ştie că aceşti interimari au fost puşi politic.

„În primul rând că eu am avut o bună colaborare cu Craina, are aprecierea mea, atât cât l-am cunoscut în interacţiunea dintre noi, îl vorbesc de bine, chiar dacă a fost desemnat candidat la primărie. Dar, situaţia e următoarea, el a fost interimar, în ultima vreme, numirile astea interimare se fac de puterea politică a momentului, nu vi se pare normal să-şi numească oamenii, numirile se fac de echipa câştigătoare. E o numire interimară. Nu trebuie să i se reproşeze nimic, a fost numit cineva care, sperăm noi, că e la fel de bun”, a declarat Robu.

El nu poate să garanteze nimănui că Pătraşcu e la fel de bun, dar i-a oferit, oricum, o recomandare. Deşi l-am întrebat pentru ce, pe ce domeniu, şeful PNL Timiş nu a spus şi pe ce domeniu. Probabil doar politic.

„Eu nu pot garanta pentru el, eu i-am dat lui o recomandare, la fel cum am dat studenţilor mei, care au mers afară şi au obţinut burse. Nu înseamnă că nu mă pot înşela. Dacă ei mă dezamăgesc, e rău şi pentru mine, că nu au onorat poziţia şi încrederea mea. E un om cinstit”, a mai subliniat Robu.

Garantat, debarcarea lui Craina nu e decât începutul. Plin de energie, Robu a insistat că partidul va schimba tot!

Comentarii

comentarii