Acasă Actualitate Robu vede minuni în cartierele timişorene: se spală spaţiile de lângă borduri

Robu vede minuni în cartierele timişorene: se spală spaţiile de lângă borduri

611
DISTRIBUIȚI

”Cetăţenii timişoreni din mai multe cartiere ale oraşului au rămas miraţi atunci când au văzut că se mătură pe lângă bordurile de pe străzile lor”, susţine primarul Nicolae Robu. Conform acestuia, minunea ar fi avut loc după o aşteptare de 30 de ani, în care cei care s-au ocupat de salubritate nu ar fi făcut aşa ceva.

„Am demarat campania de curăţare pe lângă borduri, în cartiere. Totul se face planificat, de Brantner, pe baza unui plan stabilit de noi. Oamenii se miră, nu s-a mai făcut aşa ceva de 30 de ani, să se cureţe şi să se spele cu apă acele spaţii! Mergem mai departe cu proiectul Timişoara Curată. Va deveni un oraş model de curăţenie. Mai e mult de făcut, dar vom ajunge să facem asta, să revendicăm acest titlu. Progresele sunt foarte mari, dar e mult de lucru”, spune Nicolae Robu.

Vă reamintim că Primăria Timişoara a fost amendată deja de două ori pentru că nu ar fi făcut curat cum trebuie în cartiere, acţiuni energice în acest având loc doar în zonele unde circulă primarul, se spune în ultimul raport încheiat de Garda de Mediu.

Comentarii

comentarii