Acasă Actualitate Robu vrea bani pentru Poli Timişoara de la consiliul local

Robu vrea bani pentru Poli Timişoara de la consiliul local

313
DISTRIBUIȚI

“Este păcat să nu acordăm importanţă fenomenului fotbal, care poate fi finanţat în formule legale”, spune senatorul liberal Nicolae Robu
Senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, susţine alocarea de bani pentru echipa de fotbal Poli Timişoara. Mai ales că, în acest an, Politehnica Timişoara împlineşte 90 de ani de la înfiinţare. În bugetul Consiliului Local Timişoara, votat în urmă cu câteva zile, nu sunt sume pentru echipa alb-violetă, dar acestea vor veni… “La fotbal acceptăm punctele de vedere ale celorlalte partide, că nu se alocă bani pentru fotbal, dar când se vor aloca vor fi şi ei dispuşi să aloce. Aş vrea ca şi ei să fie de acord atunci cu acest subiect. Este păcat să nu acordăm importanţă fenomenului fotbal, care poate fi finanţat în formule legale”, spune Nicolae Robu. Senatorul liberal spune că şi practicarea unui preţ redus la bilete e un lucru important. “Noi susţinem fotbalul într-o formulă legală, o sumă pentru locul doi, trei, condiţionat de practicarea unor preţuri reduse la bilete, pentru ca populaţia Timişoarei să poată beneficia de spectacolul fotbalistic susţinut din bani publici”, spune Robu.

“Cetăţeniii au nevoie de o reîntoarcere la un bun al oraşului, de care s-au bucurat câteva generaţii”
De asemenea, Robu şi-a manifestat nemulţumirea privitor la modul cum s-a pregătit şedinţa de buget a Consiliului Local Timişoara. “Noi, PNL ,suntem nemulţumiţi de modul ăn care s-a procedat cu pregătirea şedinţei de consiliu local de adoptare a bugetului. Un subiect atât de important trebuie dezvoltat mai pe-ndelete cu consilierii. Cu o zi înainte de şedinţa de consiliu a avut loc o consultare. Punctele de vedere ale consilierilor liberali nu au fost luate în considerare vizavi de două subiecte la care noi ţinem foarte mult – Parcul Copiilor şi finanţarea fotbalului”, spune Robu. Liberalii au tras un important semnal de alarmă, în zilele premergătoare votului în ceea ce priveşte Parcul Copiilor. “S-au dat explicaţii pentru ambele subiecte, dar am rămas cu nemulţumirea că nici măcar amendamentul pe care consilieriii liberali l-au susţinut în plenul şedinţei nu a fost acceptat – un amendament referitor la finanţarea Parcului Copiilor. Este timpul ca acest obiectiv să fie realizat. Cetăţeniii au nevoie de o reîntoarcere la un bun al oraşului, de care s-au bucurat câteva generaţii”, spune Robu.

Comentarii

comentarii