Acasă Actualitate Robu vrea să-i schimbe pe toți șefii de deconcentrate din Timiş care...

Robu vrea să-i schimbe pe toți șefii de deconcentrate din Timiş care i-au creat probleme. ”O mulțime dintre ei sunt oameni de proastă factură”

895
DISTRIBUIȚI

PNL Timiş se pregăteşte intens de marea preluare a posturilor de şefi în instituţiile deconcentrate din judeţ. Iar pentru aceasta a făcut şi şedinţă la partid, s-a făcut inventarul posturilor disponibile şi a membrilor care vor să le şi ocupe. Ca şi inerimat, desigur, pentru că se vor face concursuri ulterior şi acolo nu va mai conta apartenenţa politică, încearcă să ne convingă liderul liberal, Nicolae Robu.

„Ne dorim ca în toate structurile statului să fie oameni competenți, cinstiți, corecți, loiali interesului public. Şi cum n-au astfel de oameni (n.r. PSD), se va produce schimbarea asta. Sper cât mai repede, cu cât mai repede, cu atât mai bine, dar cu respectarea legii. Vor fi numiți oameni cu aceste calități, în PNL avem o mulțime de astfel de oameni, avem, slavă Domnului, foarte mulți cu astfel de calități. Dar nu înseamnă că suntem cu porțile închise față de oameni valoroși care nu sunt în PNL. Avem încredere mai mare în cei din PNL care s-au manifestat deja”, spune Robu.

Iar pentru găsirea celor care s-au manifestat deja s-a organizat şedinţă de Birou Judeţean. Teoretic, nu ar fi prea mulţi interesaţi de joburile de şefi.

„Am avut şedinţă cu Biroul Judeţean, am purtat discuţii cu ce avem de făcut. Am discutat despre structurile deconcentrate unde trebuie puşi oameni. Nu sunt mulţi doritori, facem un inventar al aspiraţiilor, va trebui să fie omul potrivit la locul potrivit, contează pregătirea şi competenţa. Nu înţeleg de ce să pui pe cineva care nu e pregătit, îi faci rău lui că nu se pricepe. Au fost promovaţi oameni lipsiţi de valoare”, a mai declarat Robu.

De ce e atât de înverşunat primarul Timişoarei când vine vorba de şefi de deconcentrate PSD-işti?

„Au reușit să întârzie multe proiecte. Probabil că pe lângă comanda politică primită de unii, ei au mai plusat ca să se afirme în ochii șefilor, pentru că sunt de proastă calitate. PSD a promovat în diverse funcții, a populat toate structurile statului cu oameni de proastă calitate. O mulțime dintre cei care au fost promovați sunt oameni de proastă factură, care nici nu aveau capacitatea, dotarea, pregătirea să onoreze interesul public. Setul lor de valori e unul jalnic, care nu poate decât să facă rău comunităților locale și trebuie îndepărtați. va trebui să fie schimbați din funcții toți cei care și-au bătut joc de interesul public”, a mai subliniat Robu.

Comentarii

comentarii