Acasă Monden/Lifestyle ROC Retinol, o nouă linie de produse dermatocosmetice, la Drogheria GAUSS BEAUTY

ROC Retinol, o nouă linie de produse dermatocosmetice, la Drogheria GAUSS BEAUTY

1021
DISTRIBUIȚI

Timişoara are doar două locaţii unde se poate găsi noua linie de produse dermatocosmetice ale gamei ROC, una dintre ele fiind Drogheria GAUSS BEAUTY, situată în centrul oraşului, pe b-dul Republicii, nr 6.
Firma de dermatocosmetice ROC este prima companie care a introdus retinolul într-o cremă, devenind expertă în utilizarea acestui eficient ingredient antirid.
Atunci când eşti tânăr, celulele de la nivelul pielii sunt într-o permanentă regenerare, ceea ce face ca tenul să aibă un aspect foarte plăcut şi neted. Odată cu trecerea timpului, capacitatea tenului de a se regenera scade treptat, pielea îşi pierde din elasticitatea, iar ridurile încep să apară. Atunci este nevoie de un produs care stimulează regenerarea celulară şi reduce apariţia ridurilor. Acest produs este retinolul, iar gama ROC propune utilizarea cremelor de zi, de noapte cât şi a serurilor concentrate, toate pe bază de retinol în formă stabilizată şi pură.
 Pentru consiliere, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate în urma utilizării gamei ROC Retinol, Drogheria Gauss Beauty le stă la dispoziţie clienţilor cu informaţii suplimentare.

Comentarii

comentarii