Acasă Actualitate Rochia purtată de Prima Doamnă la întâlnirea cu Papa, a fost creată...

Rochia purtată de Prima Doamnă la întâlnirea cu Papa, a fost creată special de arădeanca Eli Lăslean. Care este mesajul din spatele rochiei

1931
DISTRIBUIȚI

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte pentru întâlnirea cu Papa Francisc, care a ajuns în România vineri, 31 mai, o rochie semnată de designerul Eli Lăslean, creată special pentru această ocazie.

Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie bleu ciel din mătase, cu o croială simplă şi elegantă, până la genunchi. Potrivit designerului care a semnat ţinuta, Prima Doamnă a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanţe.

„Ţinuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment şi am vrut să transmitem, totodată, şi un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanţă rafinată şi serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, uşor, confortabil, cu un croi şi o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în acelaşi timp conferă şi o notă de austeritate. Este o eleganţă discretă ce o şi caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ţinută. Doamna Iohannis şi-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean pentru click.ro.

Comentarii

comentarii