Acasă Actualitate România a scris istorie la Balcaniada de Fizică din Muntenegru. În echipă...

România a scris istorie la Balcaniada de Fizică din Muntenegru. În echipă s-a aflat și Popuțe Dragoș Mihai de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara

DISTRIBUIȚI

România a scris istorie la Balcaniada de Fizică desfășurată în Muntenegru. În echipă s-a aflat și Popuțe Dragoș Mihai de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara, care a obținut medalia de aur.

Au mai fost două medalii de aur, una de argint și trofeul competiției!

Bolohan Vlad Tudor de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București, medalie de aur, Premiul I absolut și Trofeul Balcaniadei de Fizică 2024! Vlad a primit și Premiul special pentru obținerea punctajului maxim la cel puțin un subiect,

Condrea Alexandru -Liceul Teoretic  Internațional de Informatică București, medalie de aur și Premiul special pentru obținerea punctajului maxim la cel puțin un subiect,

Popuțe Dragoș Mihai – de la Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil ” Timișoara , medalie de aur.

Negreanu Diana Ilinca -Liceul Teoretic Internațional de Informatică București, medalie de argint și Premiul special pentru obtinerea punctajului maxim la cel puțin un subiect.

La Festivitatea de premiere copiii s-au bucurat de prezența Excelenței Sale Domnul Viorel Matei Ardeleanu ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Muntenegru.

Liderii echipei României sunt prof. Adriana Radu-Colegiul Național ,,Mihai Viteazul” Ploiești și prof. Costin Dobrotă -Colegiul Național ,,Dimitrie Cantemir” Onești.

Conf. univ.dr. Sebastian Popescu -Universitatea ,,AL.I.Cuza” Iași este membru în Comitetul Științific, iar  Președintele Balcaniadei de Fizică este Domnul Prof.univ.dr. Radu CONSTANTINESCU-Universitatea din Craiova.

Felicitări și recunoștință tuturor celor ce susțin excelența în educație! – este mesajul Ministerului Educației.

Comentarii

comentarii