Acasă Economic Romcom Timişoara are prima franciză Orange store din România

Romcom Timişoara are prima franciză Orange store din România

825
DISTRIBUIȚI

Romcom Timişoara a inaugurat luni primul Orange store – magazin în sistem de franciză, din Timişoara. Programul de franciză a fost lansat la începutul lunii aprilie a acestui an şi a fost primit cu entuziasm de către partenerii Orange, fiind privit ca o soluţie de valorificare a noilor oportunităţi de dezvoltare pe o piaţă matură.
"Compania Romcom S.R.L. pune la dispoziţia clienţilor produse de calitate ca telefoane mobile, accesorii, service telefoane mobile, cartele telefonice Dealer autorizat Orange. Structura companiei noastre, flexibilitatea şi diversificarea produselor şi serviciilor noastre, permite adaptarea continuă la schimbările şi cererile pieţei din România. Noi verificăm constant dacă produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţii beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora, dacă răspund fidel cerinţelor şi aşteptărilor lor. În firma Romcom S.R.L. este promovată o cultură organizaţională puternică având ca valoare fundamentală orientarea către client", spune Bogdan Aungurence, ceo ROMCOM Communications Services and Distribution SRL.
Alegerea Timişoarei ca primă locaţie a unei francize Orange store şi a companiei Romcom ca prim francizat este o dovadă a succesului în afaceri a lui Bogdan Aungurence. Omul de afaceri timişorean este activ şi în domeniul social, fiind unul dintre membrii marcanţi ai Clubului Rotary Timişoara, cu contribuţii deosebite în programele şi proiectele comunitare dezvoltate de Rotary.
Orange store este situat pe Calea Sagului (DN59), în incinta galeriei comerciale REAL2, stand 13 şi este deschis de luni până duminică, între orele 9.00 -22.00. Cu ocazia inaugurării Orange store la Timişoara, clienţii care vor activa fie un abonament de voce, fie un abonament sau o opţiune de internet mobil pentru acces de pe laptop sau de pe un telefon mobil, în perioada 13 iulie – 9 august 2009, au posibilitatea să câştige săptămânal, prin tragere la sorţi, un weekend pentru 2 persoane la Mamaia, cu pensiune completă.
Noul magazin îşi propune să răspundă exigenţelor clienţilor săi cu produse şi servicii de înaltă calitate, cu angajaţi bine pregătiţi, ce pot ajuta clienţii în alegerea celor mai bune soluţii în funcţie de necesităţile lor. Orange store îşi întâmpină vizitatorii cu un design modern, conceput special pentru desfăşurarea eficientă a activităţilor de vânzare şi asistenţă a clienţilor. În cadrul magazinului cu o suprafaţă totală de 54 de metri pătraţi, clienţii Orange au posibilitatea să încerce telefoanele preferate într-o zonă special amenajată şi să testeze serviciile de date mobile prin intermediul laptopurilor conectate permanent la internet.
“Deschiderea primului magazin în regim de franciză din Timişoara reprezintă o investiţie importantă şi un punct de plecare în consolidarea unui parteneriat solid şi eficient dintre Orange şi partenerii săi. Antreprenorii locali se vor putea baza pe expertiza şi instrumentele de operare oferite de Orange pentru a se putea concentra asupra satisfacerii exigenţelor clienţilor care intră în noile Orange store. Această inaugurare va aduce beneficii comunităţii locale prin oferirea de servicii de o înaltă calitate” a declarat Ludovic Polya, POS Network Development Manager, în cadrul Orange România.

Comentarii

comentarii