Acasă Economic Romtelecom şi COSMOTE remodelează pachetele Convergent

Romtelecom şi COSMOTE remodelează pachetele Convergent

384
DISTRIBUIȚI

Romtelecom şi COSMOTE anunţă remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 şi Convergent Unlimited pentru companiile din România. Lansate în premieră pentru piaţa din România la sfârşitul anului 2008, pachetele flexibile sunt în continuare cele mai competitive şi rentabile soluţii telecom de business din piaţă, oferind minute gratuite sau convorbiri nelimitate către retele fixe, mobile sau între mobil şi fix. Pachetele pot fi adaptate pentru a acoperi nevoile specifice ale tuturor clienţilor business. În plus, cele două companii oferă, gratuit, soluţii fix-mobil pentru clienţii rezidentiali.
„În concordanţă cu strategia noastră de a contribui la optimizarea costurilor clienţilor noştri, oferindu-le în acelaşi timp cele mai bune soluţii de comunicare, intrăm acum pe piaţă cu o variantă îmbunătăţită a pachetului Convergent, având un pret cu cel puţin 30% mai mic. Un număr semnificativ de clienţi şi-a arătat deja interesul pentru acest produs şi suntem încrezători că această nouă ofertă va fi considerată utilă de mai multe companii. Convergent le oferă clienţilor noştri avantajele unice ale serviciilor de voce atunci când sunt în deplasare, dar şi când sunt la birou, precum şi o flexibilitate crescută şi o comunicare mult mai rapidă pentru angajaţii din interiorul grupurilor”, a declarat Vasile Voicu, Director for Product Management, Business segment, Romtelecom.
„Această ofertă comună ne permite să oferim un plus de valoare afacerilor clienţilor noştri oferind comunicare nelimitată între cele două reţele, la cele mai avantajoase tarife. Cele două pachete remodelate reprezintă cele mai competitive opţiuni de pe piaţă oferind minute în reţea care pot fi folosite în orice direcţie, între reţelele fixe şi mobile. Mai mult decât atât, clienţii care aleg aceste opţiuni vor beneficia de cea mai bună acoperire pentru liniile mobile şi fixe, de peste 99% din populaţie”, a spus Gabriel Ioniţă, Products & Services Development Senior Manager COSMOTE România.
La lansarea iniţială, pachetele Convergent au redefinit concepul “on-net” bazat pe nevoile clienţilor. Având opţiuni flexibile de la mii de minute gratuite până la convorbiri nelimitate, companiile îşi pot optimiza operaţiunile beneficiind de un control total al costurilor.
Convergent 1000 a fost creat special pentru a acoperi nevoile profesioniştilor, micro întreprinderilor şi IMM-urilor. Prin combinarea oricăror abonamente business Romtelecom şi COSMOTE, Covergent 1000 poate fi adaptat astfel încât să acopere nevoile specifice de business, având ca cerinţe minime o linie fixă de la Romtelecom, două abonamente business COSMOTE şi un minim de 1000 de minute lunare pentru fiecare număr în parte. Prin remodelarea celor două pachete, tariful pe utilizator pentru Convergent 1000 începe de la 5,84 euro/lună, fără TVA (preţul a fost calculat pentru un grup care include o linie fixa Romtelecom şi 2 linii mobile cu abonamentul COSMOTE Business 10).
Convergent Unlimited se adresează companiilor mari cu volume de tafic de voce sporite. Pachetele pot fi adaptate pentru a oferi o comunicare flexibilă şi rentabilă între posturile fixe şi mobile din interiorul unui grup selectat de utilizatori şi oferă apeluri nelimitate în interiorul unui grup selectat de linii fixe şi mobile, indiferent de oră. Tariful pe utilizator pentru pachetele Convergent Unlimited începe de la 9,17 euro/lună, fără TVA (calculul a fost realizat pentru un grup compus din o linie fixă şi 2 mobile).
În plus, preţul pentru abonamentul Romtelecom „Linie Business Tarif unic” + Convergent 1000 scade de la 10 euro la 7,5 euro. De asemenea, planurile tarifare COSMOTE Share sunt şi ele disponibile pentru cele două produse, 1000 şi Unlimited.
 

Comentarii

comentarii