Acasă Actualitate Rotary Charleston Charity Celebration 2018 – amplă manifestare filantropică la Timișoara

Rotary Charleston Charity Celebration 2018 – amplă manifestare filantropică la Timișoara

542
DISTRIBUIȚI

Rotary Club Timișoara Cosmopolitan organizează, în data de 19 octombrie, Rotary Charleston Charity Celebration 2018 – o amplă manifestare filantropică dedicată strângerii de fonduri pentru două proiecte extrem de importante: “Schimbăm destine” și “Be a Gift to the Children”.

Evenimentul va avea loc la Vallery Grand Ballroom Moșnița nr. 861 Timiș, de la ora 19.00.

Cu această ocazie, Rotary Cosmopolitan adresează o invitație tuturor celor care doresc să schimbe în bine destine, să ofere o șansă copiilor din medii defavorizate – astfel încât aceștia șă aibă acces la lucruri intangibile pentru ei în viața de zi cu zi. Prin participarea la Rotary Charleston Charity Celebration 2018 în calitate de parteneri ai evenimentului, alegând unul dintre pachetele special create, invitații își pot aduce contribuția la dezvoltarea unor proiecte de suflet, dar și să aducă certe beneficii de imagine companiilor lor.

“Pe măsura dezvoltării organizației Rotary, misiunea sa s-a extins dincolo de granițele societăților în care activau cluburile. Rotarienii au început să-și folosească tot mai mult resursele și talentele pentru a contribui la ajutorarea membrilor comunităților din oricare colț al lumii, aflaţi în dificultate. Dedicarea organizaţiei către acest ideal se reflectă cel mai bine în motto-ul său : A servi mai presus de sine (Service Above Self). Vă așteptăm alături de noi pe toți cei care doriți să vă alaturați acestui efort colectiv având ca scop îmbunătățirea calitatii vieții în comunitatea noastră!”, este mesajul lui Cristian Moroaică, presedinte 2018-2019.

Comentarii

comentarii