Acasă Actualitate Rotary Club Timișoara organizează Promenada inimilor 2022, în Parcul copiilor Timișoara! Veniți!

Rotary Club Timișoara organizează Promenada inimilor 2022, în Parcul copiilor Timișoara! Veniți!

DISTRIBUIȚI

Rotary Club Timișoara și Jarvis Musical Voices organizează tradiționala Promenadă a inimilor 2022, în 25 septembrie, de la ora 11.00, în Parcul copiilor, inițiator fiind prof. univ. dr. Dan Gaiță, medic specialist cardiolog.

”Promenada inimilor este o acțiune desfășurată simultan la nivel național în orașele unde cluburile Rotary din District 2241 – România și Republica Moldova își desfășoară activitățile și are loc și în Timișoara în Parcul copiilor, începând cu ora 11. Scopul unei asemenea acțiuni este acela de promovare a prevenției bolilor cardiovasculare, prin mișcare și … muzică. Vă invităm la o plimbare prin parc, pe o vreme ce se anunță splendidă, urmată de un recital muzical oferit de Jarvis Musical Voices în amfiteatrul parcului”, este mesajul Clubului Rotary Timișoara.

Traseul din Timișoara are o lungime de 3 km și este situat în Parcul copiilor. Exercițiul de mișcare va avea loc prin organizarea unei plimbări în grup, la care sunt invitați toți locuitorii oraşului Timișoara  să participe.

Cluburile Rotary din Timișoara sunt implicate active în proiecte sociale, medicale, educaționale și culturale cu impact mare în comunitatea regională și națională. Motivați de principiul ”A servi mai presus de tine însuți!”, membrii rotarieni susțin principiile sănătoase, de pervenție, de mișcare în aer liber sau campaniile anti-fumat etc.

Program inţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat deja în peste 10 ţări europene, “Promenada Inimilor” a avut un succes răsunător şi printre români. În România, programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta bolilor cardiovasculare.

Comentarii

comentarii