Acasă Actualitate Rotorul unei pompe de pe strada Musicescu din Timișoara – complet blocat...

Rotorul unei pompe de pe strada Musicescu din Timișoara – complet blocat de șervețelele umede aruncate la WC!

DISTRIBUIȚI

Aquatim trage încă un semnal de alarmă! Marți 31 mai, rotorul unei pompe de pe strada Musicescu din Timișoara a fost complet blocat de șervețelele umede aruncate la WC, de către cetățenii iresponsabili!

”Pentru clienții care ne întreabă pe facebook – nu s-a inventat un tocător în stațiile de pompare pentru tăierea șervețelelor umede sau a maselor plastice în general.

Încercăm pe toate canalele de comunicare să transmitem că șervețele umede nu au ce să caute în rețeaua de canalizare. De altfel, și pe pachetele de șervețele este indicat acest lucru. Ne luptăm cu acest aspect de mulți ani. Nu numai noi, toate companiile de canalizare din toată lumea au această problemă. E nevoie de mai multă înțelegere, de implicare și de efort comun.

Mai menționăm că, zilnic, pe timp uscat, se curăță în jur de 50 din cele 200 de stații de pompare apă uzată din toată aria de operare.

Dupa fiecare ploaie, în cel mai scurt timp – o zi sau două, în funcție de complexitate – se curata toate stațiile, începând de la cele mai mari către cele mici”, atenționează Aquatim, miercuri 1 iunie 2022.

Comentarii

comentarii