Acasă Show-biz ROUTE68 SUMMERFEST 2014: un festival 100% românesc la Gurasada Park

ROUTE68 SUMMERFEST 2014: un festival 100% românesc la Gurasada Park

822
DISTRIBUIȚI

R68-MTB 1În weekend-ul 25-26 iulie 2014, la Gurasada Park, în județul Hunedoara, se va desfășura cea de-a patra ediție a festivalului open-air de muzica și cultură urbană ROUTE68 SUMMERFEST. Sub îndemnul “Facem Fain!” și cu un line up 100% românesc, ROUTE68 SUMMERFEST a devenit rapid un “must-attend” în materie de evenimente în regiunea de vest a țării, reușind să atragă peste 7.500 de persoane, de-a lungul celor trei ediții de festival.

Revenind la formula de debut, “2 zile. 2 scene. Peste 20 de trupe!”, Route68 Summerfest 2014 promite să fie cea mai ambițioasă ediție de până acum. Din program nu vor lipsi activitățile favorite ale publicului, de la maratonul MTB de ciclism, la competiția Brand New Stage, adresată trupelor aflate la început de cariera, sau scena Urban Vision, unde mixurile electronice vor energiza audiența în segmentul after-hours. La ROUTE68 SUMMERFEST vor tine capul de afiș în aceasta vara CARGO, ZDOB ȘI ZDUB, VIȚA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, GOJIRA & PLANET H, CTC și ALTERNOSFERA, în vreme ce lineup-ul complet numără peste 30 de trupe și DJ.
Concursul MTB de ciclism ROUTE68 BIKE MARATHON revine în forță, în 26 iulie, cea de-a doua zi de festival și pune la bătaie 68 de premii și două trasee competiționale însumând în total 68 de kilometri. Se anunță astfel o competiție puternică în rândul participanților, peste 300 de sportivi amatori și profesioniști fiind așteptați la linia de start.
Complexul de aventuri, tree-climbing și ciclism Gurasada Park este situat de-a lungul arterei rutiere E68 (DN7), în județul Hunedoara, la doar 30 km de municipiul Deva și la distante accesibile față de cele mai importante centre urbane din vestul țării: Timișoara, Arad, Hunedoara, Cluj, Sibiu sau Oradea. În fiecare an, timp de un weekend, ROUTE68 SUMMERFEST devine capitala vestică a distracției. Un “oraș” de corturi si hamace, așezat răcoros la umbra pădurii și scăldat în valuri de bere, zâmbete și culoare.
Biletele se găsesc în rețeaua MyTicket.ro, iabilet.ro și in magazinele Diverta din toata țara, dar și în cadrul organizațiilor studențești StudPass și Best Timisoara. Detalii pe http://www.route68.ro sau http://www.Facebook.com/Route68Summerfest.

Comentarii

comentarii