Acasă Actualitate Roxana Iliescu a prezentat soluția “optimă” pregătită de primarul Dominic Fritz, pentru...

Roxana Iliescu a prezentat soluția “optimă” pregătită de primarul Dominic Fritz, pentru canotorii Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Avocata Roxana Iliescu, consilier local, a prezentat soluția “optimă” pregătită de primarul USR, Dominic Fritz, pentru canotorii timișoreni!

Este vorba de 3 barăci fără curent și sursă de apă, care au fost folosite în pandemie!

”Și un “teren de 15.000 mp”, care nu-i aparține, acest teren fiind în proprietatea statului român dat în administrarea CSM Timișoara acum foarte mulți ani de zile, pe care clubul oricum are amenajate terenuri de badminton, tenis și volei pe plajă!”, a explicat Roxana Iliescu.

Au venit cele trei containere promise de vreo șase luni de zile, dar deocamdată nu au surse de apă de curent.

Sunt trei cu containere care au fost folosit, pe perioada pandemiei de Covid19

Pe acest loc sunt amenajate terenuri de beach volei, dar și de tenis și de badminton. Se mai află un grup sanitar cu trei toalete care deservesc sportivii din cadrul CSM Timișoara. Singurul loc pe acest teren de 15000 m² liber este de 1000 metri pătrați.

Roxana Iliescu a adăugat că teoretic aici ar putea fi amenajat strictul necesar pentru canotorii Timișoarei. Numai că aici sunt restricții foarte mari de construire în noul plan urbanistic general.

Totul în această locație este de 10%. O eventuală investiție care s-ar putea face nu ar putea fi realizată, așa cum a menționat primarul Fritz, nu ar putea fi făcută de Municipiul Timișoara, fiindcă terenul nu se află în proprietatea orașului.

“În concluzie soluția primarului s-a dovedit a fi una dezastruoasă: un teren de 15.000 m², care nu aparține orașului, pe care sunt deja amenajate terenuri de beach volei, tenis și badminton și sunt puse și trei barăci fără apă și curent electric”, a mai spus Iliescu.

 

Spre deosebire de primarul Fritz, Roxana Iliescu a spus că a depus un proiect de hotărâre la Primăria Timișoarei cu un proiect care vizează darea în folosință gratuită celor de la CSM Timișoara a unui teren de 1200 m² identificați de Iliescu pe strada Timocului nr. 33.

Pe acel teren se poate construi în secunda doi, nefiind nevoie de PUZ, documentație de urbanism, ci doar autorizare directă.

Se poate construi pe 45% din suprafața totală a terenului cu un regim de înălțime de peste 30 m.

“Deocamdată acest proiect este blocat de primarul Fritz și colegii săi de la USR, dar nu mă voi lăsa și voi face tot îmi stă putință pentru a fi deblocat și votat de consilierii locali ai Consiliului Local Timișoara, cu consecința darea  în folosință a acestui teren celor de la CSM Timișoara”, a concluzionat Roxana Iliescu.

 

 

Comentarii

comentarii