Acasă Monden/Lifestyle Roxana Ionescu s-a despărţit de iubitul ei din Timișoara. Vedeta este din...

Roxana Ionescu s-a despărţit de iubitul ei din Timișoara. Vedeta este din nou singură

958
DISTRIBUIȚI

roxana66 81256500Roxana Ionescu sau “Mama Natură” este din nou singură. Vedeta s-a despărţit de curând de afaceristul timișorean Tinu Vidaicu. Cei doi au avut o relaţie la distanţă ce a durat trei ani.

Povestea de iubire dintre Roxana şi Tinu s-a încheiat în urmă cu două luni, deşi vedeta a făcut tot posibilul ca lucrurile să meargă.
“Cred că atunci când o uşa se închide, o alta se deschide. Am învăţat să preţuiesc fiecare experienţă pentru că mă ajută să ma transform, să învăţ, să devin un om mai bun. Am împărţit momente frumoase cu Tinu, îl admir atât ca persoană, cât şi pe plan profesional. Noi ştim să separam lucrurile, astfel încât aprecierea şi respectul reciproc vor continua. Cel mai probabil, vom colabora pe plan profesional şi de acum înainte”, a declarat Roxana Ionescu pentru CANCAN.ro.
Ca dovadă că relaţia dintre cei doi s-a încheiat este faptul că vedeta a petrecut 1 decembrie în Belgia, în compania prietenilor, iar afaceristul a mers la Loft, la Susai. Luni seara, Tinu Vidaicu a mers la concertul Deliei, tot singur.
Roxana Ionescu vorbea anul trecut despre cât de greu îi este să aibă o relaţie la distanţă, având în vedere că iubitul ei locuieşte în Timişoara.
“De multe ori am sentimente puternice de dor. Am luat în calcul şi varianta de a mă muta la Timişoara. Momentan nu îmi schimb viaţa brusc, dar cu timpul cred că asta e pasul. Nu mi-ar fi foarte greu. Singurul lucru care mi-ar lipsi ar fi jobul. E greu să ai o relaţie la distanţă. Ne vedem doar în weekend-uri”, spunea vedeta.

 

Comentarii

comentarii