Acasă Actualitate Ruga Timișoarei 2021! Ansamblul Timișul i-a scos pe timișoreni la dans în...

Ruga Timișoarei 2021! Ansamblul Timișul i-a scos pe timișoreni la dans în Parcul Rozelor

150
DISTRIBUIȚI

Ruga Timișoarei 2021 a trezit un interes extraordinar în rândul cetățenilor, după un an și jumătate de izolare și stres nebun, în lupta cu pandemia de coronavirus COVID19.

Astfel, spectacolul din Parcul Rozelor, de vineri seara, susținut de Ansamblul Timișul, a readus oamenii împreună. Trei generații de dansatori au urcat pe scenă aseară, demonstrând nu doar că pasiunea de a îmbrăca straiele tradiționale și de a dansa nu dispare niciodată, ci și legătura indestructibilă care se creează, dincolo de ani, între oameni care au împărtășit emoție, efort, bucuria de a fi una.

În public, lumea a încins jocul până târziu, exprimând dragul și admirația față de Ruga Timișoarei, ca sărbătoare importantă a comunității.

Cu acest prilej, a fost o inaugurare perfectă a noii imagini a scenei din Parcul Rozelor, care, prin efortul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, al constructorului și al celorlalți parteneri implicați, a redevenit funcțională, în doar patru luni de la reluarea demersurilor de reabilitare.

Tot în parcul Rozelor, sâmbătă 11 septembrie, au loc mai multe manifestări, printre care degustarea preparatelor tradiționale, la 17.30, apoi, din muzica minorităților, iar de la 18.30, momente artistice ale minorităților – recital Ansamblul Timișul.

Comentarii

comentarii