Acasă Sport Rugbiștii de la Timișoara au intrat în jocul ”Mannequin Challenge”. Este ultima...

Rugbiștii de la Timișoara au intrat în jocul ”Mannequin Challenge”. Este ultima nebunie în lume, după Ice Bucket și Pokemon Go

141
DISTRIBUIȚI

Mannequin Challenge timisO nouă modă a cuprins lumea întreagă! Se numește ”Mannequin Challenge” și este practicată în masă de către sportivii de peste tot. Și nu doar de către aceștia. Totul a început în octombrie 2016 și totul a pornit de la un liceu din Florida.
Curentul a pătruns inclusiv la noi. Este o ”schemă sezonieră, precum au mai fost, de-a lungul timpului, Ice Bucket și Pokemon Go – două ”fițe” despre care acum nu se mai știe nimic!
Rugbiștii de la Timișoara Sarances au intrat în joc și s-au transformat, la rândul lor, în ”statui vii”, într-o sală de sport din urbea bănățenă. Sunt primii sportivi care fac asta în România.
Înaintea lor, fotbaliștii din naționala statului Mexic au pus în scenă un spectacol asemănător. Apoi, au postat filmulețul pe rețelele de socializare.
Și jucătorii din reprezentativa Portugaliei s-au ”prostit” în stilul ”Mannequin Challenge”. Campionii Europei au stat nemișcați, ca să se înscrie în noul curent. Totul s-a întâmplat în vestiar, la finalul jocului cu Letonia, câștigat pe teren propriu cu 4-1, în preliminariile CM 2018. Cristiano Ronaldo apare în prim-plan, doar cu chiloți pe el.
În urmă cu o săptămână, jucătorii de la formația germană de fotbal Borussia Dortmund au rămas blocați, ca să se înscrie în curentul ”Mannequin Challenge”.
Mișcarea este practicată la greu în sălile de fitness.
Moda a prins-o, în campania electorală, și pe Hillary Clinton. În clipul filmat în avion apare și Jon Bon Jovi, aflat lângă candidata democraților la președinția SUA. Starul rock ține în mână o chitară.
Și în NBA, mișcarea este la modă. I-a prins rău de tot pe baschetbaliștii campioanei Cleveland Cavaliers, în frunte cu liderul LeBron James, dar și pe Stephen Curry (Golden State Warriors).
Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii