Acasă Sport Rugbiștii SCM USAMVB Timișoara evoluează, sâmbătă, pe terenul campioanei, CSM Știința Baia...

Rugbiștii SCM USAMVB Timișoara evoluează, sâmbătă, pe terenul campioanei, CSM Știința Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Rugbiștii SCM USAMVB Timișoara evoluează pe terenul campioanei, CSM Știința Baia Mare, în etapa a III-a din play-off-ul Ligii Naționale. Partida deschide o serie de trei deplasări pentru alb-violeți.

Ambele echipe vin după insuccese: formația noastră a pierdut acasă cu Steaua (prima înfrângere din 2022), în vreme ce Baia Mare a cedat pe terenul lui Dinamo. După două etape scurse dn play-off, fiecare echipă are o victorie și o înfrângere.

„Cu Steaua, cred că am făcut greșeli colective și, după cum a spus și antrenorul nostru, am suferit la atitudine. Nu cred că eseul marcat de mine în minutul 2 ne-a făcut să privim meciul drept unul mai ușor. Revenim la ceea ce spuneam despre atitudine și efort: degeaba marchezi repede, dacă după aceea nu rămâi concentrat”, a declarat Stephan Shennan.

Timișoara și Baia Mare s-au întâlnit de două ori până acum, în acest an, ambele meciuri câștigate de echipa noastră. Primul s-a jucat la 2 aprilie, la București, și a contat ca finală a Cupei României, ediția 2021 (22-15), al doilea, la 30 aprilie, în Baia Mare, în sezonul regular al campionatului (31-13).

„Nouă ne plac meciurile tari și le așteptăm cu interes, mai ales pe cel cu Baia Mare, de săptămâna aceasta. Va fi un joc dificil. Ei au făcut două partide bune în play-off, cu Steaua și cu Dinamo, ambele în deplasare, și cred că ne așteaptă cu dorință de revanșă”, spune Stephan Shennan.

Partida CSM Știința Baia Mare – SCM USAMVB Timișoara se dispută sâmbătă, 27 august, de la ora 11.00, și va fi transmisă în direct la Rugby TV.

 

Comentarii

comentarii