Acasă Sport Rugby-ul timişorean primeşte bani de la CJ Timiş

Rugby-ul timişorean primeşte bani de la CJ Timiş

DISTRIBUIȚI

Echipa de rugby a Timişoarei a făcut performanţă în ultimul timp. Totuşi, deşi au dat dovadă de performanţă, această echipă de rugby nu are banii necesari pentru a se întreţine. Acum câteva zile antrenorul acestei echipe a acordat un interviu cotidianului ZIUA de Vest în care explica situaţia financiară dificilă prin care trece această echipă. Situaţie financiară care contrastează cu performanţele lor. Performanţe bune şi bani puţini. Ori în acest fel performanţa nu poate fi menţinută. Totuşi, mai există ceva speranţe din punctul de vedere al banilor. Consiliul Judeţean Timiş va decide destinaţia banilor alocaţi sportului. La următoarea şedinţă de plen a instituţiei va fi prezentat proiectul de hotărâre prin care se va stabili destinaţia celor un milion de lei alocaţi din bugetul judeţului Timiş pentru asociaţii sportive de performanţă.
Acest proiect de hotărâre propune acordarea de bani, în funcţie de performanţe, pentru echipele de handbal masculin, baschet masculin, clubul de rugby, gimnastică masculin şi lupte.
De asemenea, sunt alocaţi bani şi pentru fotbal în sală.
Proiectul de hotărâre ce va trebui aprobat la următorul plen din 28 aprilie alocă cei mai mulţi bani pentru rugby. C.S. Rugby Club Municipal Timişoara primeşte conform proiectului de hotărâre suma de 200.000 lei. C.S.Elba Timişoara (baschet masculin) – 100.000 lei; C.S.M. Lugoj (gimnastică masculin şi lupte) – 100.000 lei; C.S.U. Politehnica (handbal masculin) – 80.000 lei; C.S. Fotbal în sală Poli Timişoara – 20.000 lei. Aceste sume vor trebui însă aprobate prin votul consilierilor judeţeni.

Comentarii

comentarii