Acasă Economic Ryanair închide baza de la Timişoara

Ryanair închide baza de la Timişoara

2562
DISTRIBUIȚI

Compania aeriană Ryanair a anunţat joi că va închide baza de la Timişoara începând cu 25 martie anul acesta din cauza performanţelor comerciale slabe. Două rute către Milano şi Bucureşti vor continua să funcţioneze pe timpul verii acestui an. Ca efect al acestei decizii, Ryanair nu va mai opera din Timișoara curse spre Belgia, Germania și Marea Britanie, ca în prezent.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/ryanair-inchide-baza-timisoara-renunta-cursele-spre-belgia-germania-marea-britanie-acuzand-rezultate-slabe-februarie-blue-air-renuntat-unele-curse-timisoara-acuzand-frictiuni-17908193

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Conform unui comunicat al companiei, toţi clienţii afectaţi vor fi notificaţi prin e-mail şi SMS şi li se vor prezenta opţiunile: rambursare totală sau o transferare gratuită pe o rută alternativă.

Decizia Ryanair de a închide baza de la Timişoara vine ca rezultat al performanţelor comerciale slabe, într-o perioadă de creştere a cererii pentru avioane Ryanair pe alte aeroporturi din Europa.

„Programul curent de iarnă al Ryanair, care include şapte rute din Timişoara, va continua să funcţioneze conform planificării până la închiderea bazei din 25 martie“, a declarat David O`Brien, directorul comercial al companiei aeriene.

Baza de la Timişoara este prima deschisă de companie în România, în 1 septembrie 2016.

Comentarii

comentarii