Acasă Economic S-a deschis eMAG Timişoara

S-a deschis eMAG Timişoara

DISTRIBUIȚI

Primii clienţi, primele plângeri

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a deschis joi, 22 aprilie, la Timişoara, cel de-al cincilea showroom din România. Noul showroom este plasat într-o zonă comercială, dispune de o suprafaţă de 180 metri pătraţi şi are aceleaşi funcţionalităţi întâlnite în celelalte locaţii – preluare şi livrare comenzi, precum şi servicii post-vânzare.
La nivel local, rata de conversie, respectiv procentul celor care comandă din totalul celor care vizitează zilnic site-ul eMAG, este de 1,5%. Obiectivul principal setat pentru Timişoara este triplarea acestei rate de conversie, prin creşterea încrederii timişorenilor în serviciile companiei datorită prezenţei locale.
„Showroom-ul din Timişoara se adaugă prezenţelor locale ale eMAG în oraşele importante ale ţării. În Timişoara, sunt câteva mii de potenţiali clienţi care se informează zilnic pe eMAG despre produse şi tehnologii, dar care preferă apoi să plătească mai mult la un magazin local deoarece încă percep distanţa dintre ei şi vânzător ca pe un risc. Precum în celelalte situaţii, prezenţa locală îi va determina pe consumatori să facă pasul primei comenzi online pe care probabil vor alege s-o ridice de la noul showroom, urmând să le intre în obişnuinţă să aştepte comenzile acasă”, a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Primii clienţi, primele plângeri

Primii clienţi din Timişoara au adus şi primii nemulţumiţi de serviciile eMAG. „Nu contest calităţile de ‚mare vânzător’ ale emagului, dar contest profesionalitatea lui. Am vrut să îmi cumpăr un bliţ extern pentru aparatul meu foto, iar cei de la emag mi-au spus că nu e compatibil. Fals. Consultând unul din magazinele specializate am aflat că este perfect compatibil, ba mai mult îl pot declanşa chiar dacă nu este pe aparat. Lucru testat după achiziţionare şi perfect adevărat. Mulţumesc emag că m-a învăţat ceva: vreau să îmi cumpăr ochelari, merg la oameni avizaţi în domeniu,”  scrie Alexandru pe site-ul www.ziuadevest.ro.

Comentarii

comentarii