Acasă Actualitate S-au închis 17 din cele 36 de puncte de trecere a graniţei...

S-au închis 17 din cele 36 de puncte de trecere a graniţei României, de frica coronavirusului

DISTRIBUIȚI

Din cele 36 de puncte de trecere a frontierei existente în România, 17 au fost suspendate temporar începând cu 14 martie, ora 16:00,  în contextul numărului mare de infecţii cu coronavirus în Europa.

Lista cu Punctele de Trecere a Frontierei suspendate temporar este afișată pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro, în secțiunea traficonline.

În ceea ce privește traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II Autostradă, pe sensul de intrare în țară, luni, potrivit aplicației TraficOnline a Poliției de Frontieră, timpul de așteptare pentru a ajunge la control este, în medie, de 10 de minute.

Controlul la frontiera Nădlac II, pe sensul de intrare, se efectuează pe șapte artere – potrivit aplicației – și pe două artere la ieșire.

Guvernul Ucrainean a decis ca în această noapte la ora 0.00 să fie închise toate granițele terestre cu România, Ungaria, Polonia, Rusia, Belarus, Slovacia și Republica Moldova.

Practic niciun cetățean străin nu va mai putea intra pe teritoriul statului ucrainean. Excepție vor face cetățenii ucraineni dar și șoferii de autotrenuri care transportă mărfuri alimentare.

Comentarii

comentarii