Acasă Eveniment S-au tras focuri de armă la Dumbrăvița. Dosar penal pentru trei minori...

S-au tras focuri de armă la Dumbrăvița. Dosar penal pentru trei minori care au încercat să fure mai multe bunuri. Nu aveau nici declarație

1173
DISTRIBUIȚI

În această noapte, în jurul orei 02.40, trei tineri de 16 și 17 ani au fost depistați de polițiști în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un imobil în construcție, din Dumbrăvița. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt calificat.

„La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 02:40, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara, au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil aflat în construcție din localitatea Dumbrăvița au pătruns 3 persoane”, transmite I.P.J. Timiș.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au depistat pe cei trei tineri la etajul clădirii. Doi dintre aceștia s-au supus imediat somațiilor, dar celălalt a fugit pe stradă. După ce au executat două focuri de armă în plan vertical, polițiștii au reușit să îl ajungă, imobilizeze și încătușeze pe fugarul de 16 ani.

„Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă la infracțiunea de furt calificat. De asemenea, cei trei tineri au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020 privind restricționarea circulației. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor”, mai transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Comentarii

comentarii