Acasă Actualitate Salonul internațional de invenții și inovații 2024 va avea loc la CJ...

Salonul internațional de invenții și inovații 2024 va avea loc la CJ Timiș

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, rector prof.univ. dr.ing. Cosmin Alin Popescu, în parteneriat cu Societatea Inventatorilor din Banat, președinte inv.ing. Remi Rădulescu, Consiliul Județean Timiș și Qub Tv, organizează cea de a zecea ediție a Salonului internațional de invenții și inovații ”Traian Vuia”, în perioada 13 – 15 iunie, la Palatul Administrativ al CJT.

Salonul de invenții și inovații, președinte prof.univ.dr. Narcisa Mederle, este un eveniment care celebrează cercetarea, inventica și demonstrează că rezultatul colaborării reprezintă un flux permanent și reciproc de informație, noutate și progres.

Salonul este un eveniment științific devenit un brand al orașului transformând Timișoara în capitala inventicii românești și internaționale. 

Sunt așteptați să participe inventatori și cercetători, reprezentanți de la diferite universități, institute, societăți comerciale, centre de cercetare, companii, persoane fizice care, prin prezentarea rezultatelor muncii și creației personale, vor încerca să facă din acest eveniment, unul interactiv, funcțional, emblematic.

Produsele muncii de cercetare care se vor intersecta pe parcursul derulării evenimentului vin din diverse domenii: medicină, arhitectură, mecanică, informatică, construcții, agricultură, horticultură, alimentație, mediu, muzică, sport, etc.

Comentarii

comentarii