Acasă Monden/Lifestyle Sâmbătă se alege Miss Fashiontv Banat

Sâmbătă se alege Miss Fashiontv Banat

467
DISTRIBUIȚI

Weekendul acesta timișorenii vor avea parte de o petrecere în stil Fashiontv, cu designeri renumiți, colecții spectaculoase, modele de top și multă distracție. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 22:00, la club Heaven Studio din Timișoara și va culmina cu desemnarea Miss Fashiontv Banat. Toti pasionații de fashion sunt invitați să admire cele mai noi colecții semante de Laura Olteanu și Clara Rotescu și să sprijine concurentele de la Miss Fashiontv Banat. Până la marele eveniment,  Fashiontv invită la casting toate fetele frumoase și dornice de o carieră în lumina reflectoarelor.
Castingurile se vor ține în Timișoara în zilele de vineri, 11 martie, ora 16:00 la Iulius Mall și sâmbătă, 12 martie, ora 14:00 la club Heaven Studio.
La casting sunt așteptate toate fetele care au între 16 și 25 de ani, peste 1,72 m înălțime și dimesiuni apropiate de 90-60-90. Toate participantele vor beneficia de o ședință foto gratuită și vor putea intra în cursă pentru Miss Fashiontv Banat sau în prezentările de sâmbătă seara. Marile câștigătoare vor fi promovate la evenimentele Fashiontv din țară și străinătate.  Cele care vor participa la casting, pot să își facă un cont gratuit pe site-ul www.fpeople.ro și veor rămâne în baza de date a Fashiontv.
 

Comentarii

comentarii