Acasă Actualitate Sancţiuni blânde pentru ruşinea din curtea Poliţiei de Frontieră

Sancţiuni blânde pentru ruşinea din curtea Poliţiei de Frontieră

403
DISTRIBUIȚI

7 mustrări şi 2 sancţiuni disciplinare în cazul spargerii depozitului de marfă confiscată de la Poliţia de Frontieră Timiş…

În urmă cu aproape o lună depozitul de obiecte confiscate al Poliţiei de Frontieră Timiş a fost spart. De aici s-au sustras 32.000 de pachete cu ţigări netimbrate, 200 de produse cosmetice şi 350 de ceasuri de mână. Timp de o lună corpul de control din Cadrul Poliţiei de Frontieră avea misiunea de a audia 10 agenţi, un ofiţer şi pe cei doi adjuncţi ai inspectoratului. Surpriză însă, Ştefan Florea şi Laurenţiu Ungur, adică oamenii care conduceau în momentul respectiv Poliţia de Frontieră nu au putut fi audiaţi.

Ştefan Florea şi Laurenţiu Ungur sunt în concediu medical

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Române, Florin Bădilă spune că ancheta internă în cazul spargerii depozitului de ţigări al poliţiei din Timiş este aproape de final. "Până în momentul de faţă au fost cercetaţi 9 agenţi care se aflau de serviciu în momentul spargerii, 7 dintre aceştia au primit mustrare iar doi au fost trimişi în faţa consiliului de disciplină pentru că la aceştia au fost descoperite abateri mai grave. În momentul de faţă se mai continuă cercetările în cazul unui ofiţer şi au unui agent. Până acuma nu am reuşit să-i anchetăm şi pe cei doi adjuncţi Ştefan Florea respectiv Laurenţiu Ungur care se ocupa de partea logistică pentru că aceştia se află în momentul de faţă în concediu medical”, spune Florin Bădilă purtătorul de cuvânt al Poliţi de Frontieră Română. Cel mai probabil corpul de control al Poliţiei de Frontieră nu va reuşi cercetarea omului care se ocupa de logistică Laurenţiu Ungur pentru că acesta, după spusele unor oamenii din interiorul Poliţiei de Frontieră Timiş, ar ieşi la pensie pentru a scăpa de anchetă.
 

Comentarii

comentarii