Acasă Actualitate Sânge de creștin pentru sânge de creștin, în Caraș Severin

Sânge de creștin pentru sânge de creștin, în Caraș Severin

DISTRIBUIȚI

Cu binecuvântarea preasfințitului părinte Lucian, episcopul Caransebeșului, și prin colaborarea dintre Protopopiatul Moldova Nouă, Centrul Pastoral Misionar Moldova Nouă și Centrul de transfuzie sanguină Reșița, județul Caraș Severin, s-a desfășurat o nouă campanie de donare de sânge la Spitalul Orășenesc din Moldova Nouă.

Foarte mulți credincioși au răspuns afirmativ la chemarea preoților, încurajând organizarea mai multor astfel de acțiuni umanitare. Succesul acestei campanii s-a datorat și tinerilor majori din cadrul Centrelor de Tineret din Moldova Nouă, dar și a mai multor profesori de la Liceul Tehnologic –Clisura Dunării– din Moldova Nouă, care au răspuns afirmativ la această campanie.

Foarte mulți credincioși s-au prezentat încă de la primele ore pentru a putea dărui puțin din viața lor și altora. Peste 30 de persoane s-au prezentat, iar 28 au reușit să doneze, mulți dintre ei oferind și bonurile de masă primite de la Centru de Transfuzie, Cantinei Sociale din Parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă. Această campanie nu a făcut altceva decât să arate că a fi creștin înseamnă în primul rând a fi iubitor de semeni – a explicat preotul Gheorghiță Băloi.

 

Comentarii

comentarii