Acasă Actualitate Sângele salvează vieți! ”Medici & Salvatori” îi invită pe timișeni și pe...

Sângele salvează vieți! ”Medici & Salvatori” îi invită pe timișeni și pe timișoreni să doneze sânge

DISTRIBUIȚI

Centrul de Transfuzii Sanguine Timișoara se confruntă cu o lipsa acută de sânge, care poate deveni cronică și cu efecte devastatoare asupra vieții pacienților din spitale, de aceea orice sprijin, venit din parte oricărei persoane de bune intenții, este de mare ajutor.

În această conjunctură, o campanie de donare de sânge este organizată prin platforma ”Medici & Salvatori”, care s-a implicat, în primăvară acestui an, în donarea a 230 de lămpi UV către peste 400 de medici de familie din 230 de cabinete de medicină familiei din județul Timiș.

”Te invităm să ni te alături și să ne fii partener în această campanie. Sângele salvează vieți ! Sângele nu poate fi găsit la supermarket!

Din grijă față de cei care au nevoie de speranță de viață, organizăm, în perioada 26-30 octombrie, între orele 11.00-13.00, o acțiune de donare de sânge la Centrul de Transfuzii Timișoara, situat pe stradă Martir Marius Ciopec nr 1.

Te rugăm să completezi formularul de înscriere pe DONORIUM.RO. Descarcă aplicația Donorium de aici: https://www.donorium.ro/ descarcă și donează #sângederocker. Poți folosi codul: gu4_0LEjQ”, este mesajul Medici&Salvatori.

Campania este coordonată de Asociația “Timisiensis”, cu suportul asociațiilor “Sapientia”, “City Inițiative TM&You”, a Colegiul Medicilor Timiș, Colegiul Pacienților Timiș și a Societății Timiș de Medicină Familiei. https://www.facebook.com/events/397961657884943.

Comentarii

comentarii