Acasă Eveniment Șapte incendii de vegetaţie uscată, care au provocat pagube de aproximativ 60.000...

Șapte incendii de vegetaţie uscată, care au provocat pagube de aproximativ 60.000 de lei, în ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin

571
DISTRIBUIȚI

Șapte incendii de vegetaţie uscată au izbucnit, în ultimele 24 de ore, în județul Caraș-Severin. Pagube evaluate se ridică la aproximativ 60.000 de lei, informează realitateaderesita.net.

Aproape 65 de hectare de teren au fost afectate de incendii, numai în ultimele 24 de ore, în județul Caraș-Severin. În total, au izbucnit șapte incendii de vegetaţie uscată, pagubele evaluate ridicându-se la aproximativ 60.000 de lei.

În urma deflagrațiilor, aproape 65 de hectare de teren au fost afectate. Incendiile de vegetație uscată s-au intensificat în ultima perioadă, fiind cauzate de utilizarea focului în spații deschise.

Pompierii atrag atenția că cei care recurg la arderea resturilor vegetale sunt obligaţi să respecte anumite reguli.

De la începutul acestui an, pompierii din județul Caraș-Severin au intervenit pentru stingerea a peste 300 de incendii de vegetație uscată.

Pentru nerespectarea acestor măsuri, în primele opt luni ale anului, pompierii au aplicat amenzi contravenționale în valoare de peste 175.000 de lei.

Comentarii

comentarii