Acasă Actualitate Șapte persoane evacuate de unde ar urma să se construiască un spital...

Șapte persoane evacuate de unde ar urma să se construiască un spital municipal

732
DISTRIBUIȚI

O clădire de pe str. Grigore Alexandrescu din Timișoara, propusă a fi spital municipal, a fost curățată pe 13 august, după ce mai multe persoane fără adăpost s-au aciuat acolo. La acțiune au participat jandarmi, reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, ai Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara și cei de la Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Poliția Locală Timișoara transmite: „În urma activităților executate au fost identificate șapte persoane, dintre care trei care aveau domiciliul pe raza județului Olt (Corabia și Caracal), trei care aveau Cărți de Identitate Provizorii emise de Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara și o persoană care avea domiciliul pe raza municipiului Oradea.”

Polițiștii vor trimite persoanele găsite către serviciile sociale pentru căutarea unor locuri de muncă, dar și pentru refacerea documentelor de identitate expirate. Locația urmează să fie salubrizată și igienizată de lucrătorii abilitați în acest sens. Polițiștii vor desfășura astfel de acțiuni și în continuare.

Comentarii

comentarii