Acasă Eveniment Şapte persoane, implicate într-un grav accident rutier, pe o șosea din vestul...

Şapte persoane, implicate într-un grav accident rutier, pe o șosea din vestul țării

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier în care au fost implicate şapte persoane – patru adulţi şi trei copii – s-a produs marţi dimineaţă în judeţul Bihor, pe DN 1E 60, între localităţile Groşi şi Auşeu. O persoană se află în stop cardio-respirator, fiind supusă manevrelor de resuscitare. 

”Pompierii militari şi echipajele medicale intervin în momentul de faţă pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localităţile Groşi şi Auşeu, pe DN 1E 60, eveniment în care au fost implicate şapte persoane, din care patru adulţi şi trei copii”, anunţă ISU Bihor.

 Potrivit martorilor citaţi de presa locală, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu violenţă de un copac.

La faţa locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi 4 echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate.

Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează cele  7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, făcându-se manevre de resuscitare, scrie news.ro.

 

Comentarii

comentarii