Acasă Eveniment Sârb prins la graniţă cu zeci de mii de pachete de ţigări...

Sârb prins la graniţă cu zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 500.000 de lei

1313
DISTRIBUIȚI

Un sârb de 26 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II în momentul în care intenţiona să introducă în ţară zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Sârbul a atras atenţia poliţiştilor de frontieră în momentul în care a intenţionat să intre în ţară conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Mercedes Benz și semiremorcă marca Scwartzmuller, ambele înmatriculate în Serbia, fără încărcătură.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în compartimentul marfă al camionului, într-un spaţiu amenajat prin dublarea peretelui dinspre cabină, cantitatea totală de 43.478 pachete cu ţigări, diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 508.693 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentarii

comentarii