Acasă Actualitate Sărbătoare culturală mare, vineri, pentru Fundația ”Pentru Voi” Timișoara

Sărbătoare culturală mare, vineri, pentru Fundația ”Pentru Voi” Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sărbătoare culturală mare, vineri 22 martie, pentru Fundația Pentru Voi Timișoara. Oliver Merce, colaborator și prieten de suflet al fundației, organizează vernisajul expoziției de fotografie cu lansare de carte “For You” (“Pentru Voi”). Evenimentul va avea loc la librăria Cărturești, de pe strada Mercy, nr.7 – zona Piața Unirii, de la ora 18:30.

”Un mare mulțumim, Oliver Merce! În numele celor 200 de persoane cu dizabilități intelectuale, care beneficiază de serviciile sociale ale fundației, îți suntem recunoscători pentru generozitate, pentru muncă, dăruirea și perseverență, de care ai dat dovadă pentru a finaliza acest proiect extraordinar.
Vă așteptăm cu drag la expoziția de fotografie – lansare de carte”, este mesajul Fundației Pentru Voi Timișoara.

O veste bună

În Monitorul Oficial s-a publicat Ordonanță de Urgență nr.15 privind prorogarea unor termene. Astfel, termenul de depunere a formularelor 230 și cel de trimitere a Declarației unice s-a prelungit până la dată de 31 iulie inclusiv.

”Vă mulțumim tuturor celor care v-ați mobilizat extraordinar, într-un timp scurt, pentru a ne ajută să strângem cât mai multe formulare până la dată de 15 martie, așa cum a fost prevăzut inițial! Extinderea termenului ne bucură, așa vom putea să strângem în continuare formulare de la cei care vor să ajute Fundația “Pentru Voi”. Ne bazăm în continuare pe sprijinul vostru! Persoanele cu dizabilități intelectuale au nevoie de ajutor!”, este mesajul celor 200 de beneficiari.

 

 

Comentarii

comentarii