Acasă Actualitate Sărbătorile vin la Shopping Center Timișoara cu evenimente dedicate copiilor și o...

Sărbătorile vin la Shopping Center Timișoara cu evenimente dedicate copiilor și o expoziție de poveste

DISTRIBUIȚI

La Shopping City Timișoara, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial, de la premii garantate pentru utilizatorii SPOT și evenimente dedicate celor mici, la expoziția Orășelul de Turtă Dulce și multe alte surprize.

Moș Nicolae și Moș Crăciun ajung la Shopping City Timișoara

În această perioadă, cei mici se pot bucura de ateliere artistice, teatru de păpuși, balet și alte activități dedicate lor. Moșii își vor face și ei simțită prezența, încărcați cu daruri pentru copii.

Program marți, 6 decembrie:

 • 00-20.00 – întâlnire cu Moș Nicolae

Program sâmbătă, 10 decembrie:  

 • 13:00 – Teatru de păpuși
 • 15:00 – Mini Art Show

Program duminică, 11 decembrie:

 • 12:00 – Mini Art Show
 • 00-20.00 – întâlnire cu Moș Crăciun

Program sâmbătă, 17 decembrie:

 • 00 – Teatru de păpuși
 • 00 – Mini Art Show
 • 30 – Balet

Program duminică, 18 decembrie:

 • 00 – Mini Art Show
 • 00-20.00 – Întâlnire cu Moș Crăciun

Program sâmbătă, 24 decembrie:

 • 00-17.00 – Întâlnire cu Moș Crăciun

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

În perioada 6-24 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei, pe un singur bon din magazinele centrului comercial, scanat în aplicație, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat un premiu.

Cel mai mare patinoar din oraș

Shopping City Timișoara a pregătit o supriză de proporții amatorilor de patinaj. Aceștia vor putea practica sportul preferat și se vor bucura de momente magice pe gheață într-un decor de poveste, la cel mai mare patinoar din oraș, inaugurat la Shopping City Timișoara pe 30 noiembrie. Patinoarul va fi deschis până la finalul lunii ianuarie.

Orășelul de Turtă Dulce, principala atracție a lunii decembrie

În perioada 1-23 decembrie, la Shopping City Timișoara va avea loc expoziția Orășelul de Turtă Dulce într-un decor de sărbătoare, de unde nu va lipsi bradul împodobit. Tărâmul de poveste este imaginat de maeștrii cofetari ca un orășel plin de zeci de ansambluri rezidențiale și clădiri fanteziste de turtă dulce de diferite dimensiuni, trenulețe și mașini, bastoane de acadele, bomboane colorate, butaforii apetisante, străzi și drumuri, părculețe de distracții și multe alte elemente care compun geometria arhitecturală a unei adevărate metropole.

Figurinele alegorice de turtă dulce sunt preparate de către brutari profesioniști și vor fi expuse într-un peisaj înzăpezit spectaculos, decorat cu copaci împodobiți, sistem de iluminare dedicat și diverse personaje și forme geometrice de turtă dulce.

Expoziția este inspirată de tematica Pepperkakebyen – Orăşelul de turtă dulce din Bergen, Norvegia, un eveniment anual iconic care găzduiește, de peste trei decenii, cel mai important târg și cea mai mare construcție de turtă dulce din lume și care atrage mii de admiratori.

Despre aplicația SPOT

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Timișoara. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

Comentarii

comentarii