Acasă Sport Sârbul Vladimir Petrovici este noul antrenor al echipei FC Timişoara

Sârbul Vladimir Petrovici este noul antrenor al echipei FC Timişoara

295
DISTRIBUIȚI

Tehnicianul sârb Vladimir Petrovici este noul antrenor principal al echipei FC Timişoara, el semnând un contract pe doi ani cu clubul din Liga I, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.
„A fost o discuţie corectă, negocierile au decurs normal, nu a fost nicio problemă. Sunt convins că aşa va fi şi colaborarea noastră în viitor. Preşedintele Marian Iancu este un om deosebit şi mi-a acordat încredere. Mi-a spus că mă va sprijini în tot ce voi face şi asta este foarte important. Mă bucur că am venit într-un club care este aproape de oraşul unde m-am născut şi unde am activat ca jucător şi antrenor şi că am venit într-un club care a jucat anul trecut în play-off UEFA Champions League. Am venit la un club cu nume, care a avut rezultate în ultimii ani, cu jucători de calitate”, a declarat Petrovici.
Vladimir Petrovici, în vârstă de 55 de ani, a antrenat ultima dată echipa Steaua Roşie Belgrad. Tehnicianul va fi prezentat oficial la FC Timişoara, miercuri, 9 iunie, într-o conferinţă de presă. Petrovici a mai antrenat formaţiile Bor, Vojvodina, Dalian Shide, naţionala Chinei şi reprezentativa de tineret din Serbia-Muntenegru. Are în palmares Cupa Iugoslaviei (1996), campionatul şi Cupa Chinei (2005) şi a terminat pe locul 2 la Campionatul European din 2004 cu Serbia-Muntenegru Under 21. FC Timişoara a rămas fără antrenor la 26 mai, când a demisionat Ioan Ovidiu Sabău, după un sezon petrecut la gruparea bănăţeană.
MF
 

Comentarii

comentarii