Acasă Actualitate Șase cazuri de COVID-19, depistate de luni până marți, în Timiș

Șase cazuri de COVID-19, depistate de luni până marți, în Timiș

DISTRIBUIȚI

Marți, 20 iulie, reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș au raportat șase noi cazuri de COVID-19, depistate în județ după 1.529 de teste efectuate luni. Din nou, niciun timișean infectat cu SARS-CoV-2 nu a mai decedat în ultimele 24 de ore. În total, 54.399 de timișeni au fost confirmați cu COVID-19, 1.294 decedând. Alții 39 sunt în spitale, însă niciunul la ATI.

Pe localități, patru noi cazuri au apărut la Timișoara, unul la Dumbrăvița și unul la Variaș. Rata de infectare pe 14 zile la nivel de județ este de 0,04 cazuri la mia de locuitori. În continuare, nicio localitate timișeană nu se mai află pe „galben” sau pe „roșu”. Timișoara, cu o incidență de 0,09, este lejer pe „verde”.

În privința vaccinărilor, numărul de doze administrate zilnic este unul normal pentru ultima perioadă, deși scăzut semnificativ față de cel de acum câteva luni. Luni, 661 de persoane s-au vaccinat în Timiș, cele mai multe cu Pfizer și Johnson&Johnson. În total, în județ, 208.079 de persoane au finalizat schema de imunizare, în timp ce altele 7.643 au primit, până acum, doar prima dintre cele două doze necesare. Așadar, în aproape șapte luni de campanie de vaccinare în Timiș, au fost administrate 402.324 de doze de vaccin, reacții adverse fiind raportate în 152 de cazuri.

Comentarii

comentarii