Acasă Eveniment Şase copii, loviţi de un autoturism, pe trecerea de pietoni, de un...

Şase copii, loviţi de un autoturism, pe trecerea de pietoni, de un șofer de 19 ani, beat și fără permis, care a fugit, fiind prins ulterior de poliţişti

DISTRIBUIȚI

Şase copii, cu vârsta între 11 şi 14 ani, au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut. 

”Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara.

”Astăzi, în jurul orei 22.00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, un conducător auto a accidentat şase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei. La scurt timp, în urma declanşării activăţilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzăneşti, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier”, a transmis IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Comentarii

comentarii