Acasă Eveniment Șase turci și sirieni, dați jos din taxi de polițiștii de frontieră...

Șase turci și sirieni, dați jos din taxi de polițiștii de frontieră din Oravița

708
DISTRIBUIȚI

Pe 12 februarie, la ora 13.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Oraviţa – judeţul Caraş Severin au descoperit, într-un taxi, șase persoane, cetățeni străini, care urmau să treacă ilegal frontiera. Șoferul autoturismului, un cetățean român în vârstă de 30 ani, i-a luat din apropierea graniței, după ce aceștia au reușit să treacă ilegal frontiera dinspre Serbia.

În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei şase pasageri sunt cetățeni din Turcia şi Siria, cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani. Aceștia au declarat că au trecut frontiera din Serbia, pe jos, fiind preluaţi din apropierea graniţei de către cetăţeanul român, cu intenţia de a ajunge cu ajutorul acestuia într-un stat din vestul Europei.

„În cauză, cetăţenii turci şi sirieni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul autoturismului pentru trafic de migranţi, în continuare cercetările sunt desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, anunță I.T.P.F. Timișoara.

Comentarii

comentarii