Acasă Actualitate S.C. Prescom S.A. va fi amendată de către Primăria Reşiţa

S.C. Prescom S.A. va fi amendată de către Primăria Reşiţa

361
DISTRIBUIȚI

S.C. Prescom S.A din Reşiţa este cu un picior în groapă, asta pentru că membrii consiliului de administraţie au cerut insolvenţa acestei societăţi, care se află în subordinea Primăriei Reşiţa, pentru datoriile uriaşe pe care le-a acumulat în timp. Cu toate acestea, unora dintre şefii acestei societăţi le arde de glumă. Întrebat, marţi, 25 ianuarie, de ce nu a fost curăţată zăpada din centrul Reşiţei, şeful serviciului salubrităţii din Reşiţa, Dănuţ Botean, a răspuns sec „Asta chiar îi bună: adică autorităţile locale nu au reclamat acest lucru şi v-aţi găsit dumneavoastră! Unde aţi văzut zăpadă, că noi am curăţat centrul oraşului în fiecare zi. Mi se pare că sunteţi aberant şi rău intenţionat. Ce înţelegeţi dumneavoastră când spuneţi că centrul este acoperit cu zăpadă?”, întreba Dănuţ Botean, în cursul zilei de 25 ianuarie.

Mihai Stepanescu: “Vor fi amendaţi”

După publicarea articolului în care şeful salubrităţii din Reşiţa susţinea sus şi tare că Prescom a curăţat centrul oraşului, a venit şi replica primarului Mihai Stepanescu, care spune că va amenda această societate falimentară. „Puteţi să vă notaţi: această discuţie ţine locul unei declaraţii oficiale. Vă pot asigura că această societate falimentară va fi amendată. Am văzut şi eu cum arăta, în ziua de marţi, centrul oraşului. În schimb, miercuri, lucrurile au revenit la normal, chiar în acest moment, centrul oraşului este curăţat de zăpadă”, spune primarul Municipiului Reşiţa.

Primar contrazis de subalterni

Reprezentanţii biroului de presă din cadrul Primăriei Reşiţa îl contrazic pe edilul şef. Din relatările acestora reiese faptul că S.C Prescom S.A.  nu va fi amendată de municipalitate. „ La Reşiţa, iernile sunt mai geroase şi ninge mai mult decât la Timişoara. Pot să vă spun că în Reşiţa trebuie să îţi cureţi maşina de zăpadă de cel puţin trei ori pe zi. Probabil aşa s-a întâmplat şi cu centrul oraşului- care a fost curăţat- iar apoi zăpada a reapărut. Din punctul nostru de vedere- această companie s-a achitat de sarcinile care îi reveneau, deci nu îi vom amenda. Nu pot să comentez spusele primarului, eu doar vă transmit răspunsul pe care l-am primit şi eu de la Serviciul Gospodărire din Primăria Reşiţa” , declară unul dintre reprezentanţii biroului de presă.

Comentarii

comentarii