Acasă Eveniment Scandal cu focuri de armă între doi vecini

Scandal cu focuri de armă între doi vecini

DISTRIBUIȚI

Un scandal a izbucnit, marţi, între doi vecini din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. Cei doi s-au reclamat reciproc la Poliţie, după ce unul dintre ei a tras mai multe focuri de armă asupra celuilalt.

“În data de 09.02.2021, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, s-a deplasat la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan pentru a reclama faptul că, în noaptea de 08/09.02.a.c, a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, din Vulcan (care ar fi lovit cu un topor în uşa acestuia). Bărbatul a mai declarat că astăzi, în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de bărbatul de 30 de ani, care avea asupra sa o bâtă de baseball şi îi adresa ameninţări”, transmite IPJ Hunedoara.

Şi celălalt vecin s-a prezentat la Poliţie pentru a-l reclama pe rivalul său.

“La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Municipiului Vulcan cu privire la faptul că în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul (pistolul a fost a fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizarii)”, mai transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat, conştient, la Spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale.  

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub pentru infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii