Acasă Eveniment Scandal cu poliția rutieră, la Timișoara. Un şofer acuză poliţiştii că au...

Scandal cu poliția rutieră, la Timișoara. Un şofer acuză poliţiştii că au studiat o oră Codul Rutier pentru a-l amenda

DISTRIBUIȚI

Scandal în stradă cu poliţia, de la un parbriz fisurat superficial. Şoferul a fost nevoit să stea o oră în maşină, cu doi copii, până ce oamenii legii să decidă ce amendă să-i dea.

Totul s-a petrecut duminică dimineața, pe o stradă intens circulată din Timisoara. Şoferul, însoţit de soţie şi cei doi copii, dintre care unul cu nevoi speciale, au fost urmăriți în trafic de un echipaj de la poliţia rutieră care avea semnalele luminoase pornite. Fără să ştie că el este suspectul pe care îl urmărea oamenii legii, şoferul a tras pe dreapta, în încercarea de a le face loc.

După ce i-a luat actele, polițista s-a retras la autospecială fără să sesizeze că maşina oprită, în care se aflau copii, încurca circulația. După o oră de aşteptare, şoferul a decis să mute maşina câţiva metri, într-o parcare pentru a da jos copilul cu nevoi speciale care plângea fără oprire. Tot atunci s-a dus spre maşina poliţiei, surprinzând-o pe polițista de la Rutiera în timp ce căuta infracțiuni în Codul Rutier.

Pentru îndrăzneala de a coborî din maşină şi a se lua de poliţie, şoferul a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile.

Reprezentanţii IPJ Timiş susţin că poliţista nu ştia că în maşină se aflau copii, însă chiar şi aşa agenta şi-a făcut treaba.

Şoferul sancționat va face plângere la Parchetul de pe lăngă Judecătoria Timişoara pentru abuzul în serviciu al agentului de poliţie, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii