Acasă Actualitate Scandal în mediul online provocat de miri din Timișoara. Rămași fără invitați...

Scandal în mediul online provocat de miri din Timișoara. Rămași fără invitați la nuntă, le-au cerut banii pe meniuri oamenilor care au empatizat cu situația lor

DISTRIBUIȚI

Mirii din Timișoara, rămași fără invitați la nuntă, după ce au trimis 120 de invitații și au primit doar 33 de confirmări, au fost puși la zid de oamenii care au empatizat cu situația lor.

Mireasa a postat un mesaj, pe un grup dedicat mireselor, în care a povestit situația prin care trece, cu doar trei zile înainte de nuntă.

Aceasta a mărturisit că au trimis 120 de invitații și doar 33 de confirmări, astfel au lansat o invitație deschisă, iar cei care doresc să ia parte la povestea lor sunt așteptați la cel  mai important eveniment din viața lor.

Inițial, mirii au precizat că nu au nevoie de dar de nuntă, ci vor să acopere cele 87 de meniuri care au fost deja achitate.

„Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte. Am zis că, poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă.

Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm.

O să fie frumos, o să fie unic.

Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan. Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook.

Postarea femeii a ajuns virală și pe TikTok, acolo unde oamenii au empatizat cu situația prin care cei doi trec și le-au transmis gândurile lor bune.

„Dacă eram acolo, pe cuvânt ca mergeam… dragii de ei/ Dacă eram din Timișoara.. off știu ce înseamnă să nu îți vina invitații”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Oamenii au rezonat cu situația lor și au vrut să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor.

Ulterior, mirii s-au răzgândit și le-au cerut celor care vor să le fie alături la nuntă banii pe meniuri, ca să își scoată pârleala.

O persoană care a empatizat cu cei doi a făcut public mesajul pe care l-a primit din partea miresei, prin care îi cerea să confirme dacă vor fi prezentă, cu precizarea că meniul costă 57 euro.

”Bună, am fost nevoiți să ștergem postările, s-a escaladat extrem de mult și nu toți sunt bine intenționați. Meniul este 57 de euro, nu ne dorim peste nimic, ci doar să achităm restaurantului serviciile. Vă rog să ne confirmați până în ora 14:00 astăzi dacă vom conta pe dvs. Numai bine”, este mesajul trimis de mireasă unei persoane care s-a oferit să vină la nunta lor.

Sursa: protv.ro

Comentarii

comentarii