Acasă Eveniment Scandal între doi bărbaţi, la Buziaș. Victima a fost dusă de urgenţă...

Scandal între doi bărbaţi, la Buziaș. Victima a fost dusă de urgenţă la spital, agresorul a ajuns la Poliţie

DISTRIBUIȚI

Un scandal a izbucnit, miercuri seară, între doi bărbaţi, în oraşul Buziaş din judeţul Timiş. Unul dintre aceştia l-a lovit pe celălalt cu un obiect, iar în urma loviturii cel rănit a ajuns la spital. Agresorul a fost dus la sediul Poliţiei unde este audiat.

”Azi, 26 Iunie a.c., în jurul orei 20:27 poliţiştii oraşului Buziaş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Aurel Vlaicu din Buziaş are loc un scandal. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că între doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict spontan, cel de 39 de ani l-ar fi lovit pe cel în vârstă de 22 de ani cu un obiect contondent în zona capului”, a transmis IPJ Timiş.

Potrvit sursei citate, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar bărbatul, în vârstă de 39 de ani se află la sediul poliţiei în vederea audierii.

”Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă”, a mai precizat IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii