Acasă Actualitate Scandal la redeschiderea circulației tramvaielor pe bulevardul Cetății. Primarul Fritz s-a ascuns...

Scandal la redeschiderea circulației tramvaielor pe bulevardul Cetății. Primarul Fritz s-a ascuns de mulțimea ostilă după copii și a fost păzit de Poliția Locală – video

DISTRIBUIȚI

De duminică, pe bulevardul Cetății circulă din nou tramvaiele. Iar primarul Dominic Fritz a dorit să marcheze momentul într-un mod demn de… Nicolae Ceaușescu. La locul inaugurării oficiale, Fritz a sosit, desigur, cu tramvaiul, unul în care au fost aduși și numeroși copii, care în tramvai au participat și la un concurs, primind ca premii ouă de ciocolată.

La sosirea primarului la stația Balta Verde, Dominic Fritz a fost așteptat de zeci de persoane, care acuzau că proiectul de reabilitare ar aparține lui Nicolae Robu și că ar fi fost întârziat de actuala administrație cu doi ani. Fritz nu a răspuns la solicitările protestatarilor, care au fost rapid luați in primire de Politia Locală și, ulterior îndepărtați. Edilul-șef si-a continuat acțiunea și a împărțit ouăle de ciocolată copiilor.

Plin de aroganță, el a dorit să mulțumească predecesorului său. Nu lui Robu, ci lui Ciuhandu!

Pentru situația creată, Fritz l-a acuzat pe Nicolae Robu, principalul său contracandidat la un nou mandat de primar. El s-a folosit, din nou, de copii, ca scut împotriva celor care protestau.

.

.

.

.

.

 

 

Comentarii

comentarii